BSO 

 

Buitenschools opvang (BSO)

Zoek je een buitenschoolse opvang die met je meedenkt en flexibel is? Bij Junis is er plaats voor iedereen om te spelen, vriendjes te maken en de wereld te ontdekken. BSO Beatrix is gevestigd in de Pr. Beatrix School. Voor de kinderen die hier op school zitten een prettig voordeel aangezien ze de omgeving al kennen. De locatie is ruim opgezet met verschillende speelhoeken. Ook is er een grote hal voorzien van speelzaal waar kinderen gezellige sportieve activiteiten kunnen uitoefenen.er zijn twee prachtige buitenruimtes. Een waar de grotere kinderen wat meer vrijheid hebben en zelf hun gang kunnen gaan, de andere uitdagend voor iedereen en veilig met hekken afgeschermd.

De BSO is huiselijk ingericht zodat het anders voelt dan een klaslokaal!
Naast de BSO ligt KDV de Kleine Schat. De tuinen zijn met elkaar verbonden en kinderen kunnen samen met het KDV spelen maar ook apart met hun leeftijdgenoten in de eigen tuin.

De BSO is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Als het mogelijk is kunnen de kinderen van 8+ doorstromen naar Het Schateiland.

Afhankelijk van het aantal aangemelde kinderen kan het voorkomen dat in de vakanties de opvang plaatsvindt bij de Schatkist.

Benieuwd?! Kom gauw een keertje bij ons kijken! Bel voor een afspraak met onze afdeling Klantenservice: 0172- 745 850